Shop van uitersten

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,-.

Buitenhaarden

Het hele jaar volop genieten van uw tuin, terras of balkon? Zelfs als het fris is? Dat is zeker mogelijk met één van onze mooie buitenhaarden! Buitenhaarden zorgen voor een gezellige sfeer en geven zelfs een beetje warmte waardoor een avondje op het terras heerlijk genieten is zelfs al zit de temperatuur niet helemaal mee. Het prachtige vlammenspel van de buitenhaarden zorgt voor een rustige en aangename sfeer. Je kan zelfs eenvoudig de hoogte van de vlam instellen naar wens. Daarnaast maken de buitenhaarden geen rook en komen er geen vonken vanaf. Ideaal voor een knusse loungeplek.

De verschillende tafels

Buitenhaarden zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. De mooie Happy Cocooning buitenhaarden tafels zijn er in meerdere variaties en vormen zoals vierkant, rechthoekig en ovaal. Buitenhaarden zijn gemaakt van verschillende materialen, voor ieder wat wils. Je kan kiezen voor een mooie rechthoekige teakhouten tafel afgewerkt met antraciet gekleurd RVS. Deze buitenhaarden hebben een robuust uiterlijk maar komen daarnaast ook weer heel erg kalm en natuurlijk over vanwege het hout dat gebruikt is.

Gaat je voorkeur meer uit naar een steen achtig uiterlijk dan zijn buitenhaarden van composiet een hele mooie keuze. Deze buitenhaarden tafels zijn eigenlijk designtafels én buitenhaarden in één. Ze produceren een zeer fijn loungevuur wat voor een aangename sfeer zorgt. Het composiet is zelfs bestand tegen extreme warmte en kan ook goed tegen koudere temperaturen. Hierdoor kunnen deze buitenhaarden prima de winter doorkomen mits goed afgedekt.

Er is een heel aanbod om uit te kiezen, dus kijk rustig de shop door en vind je nieuwe buitenhaard!

Bijzettafel

Het prachtige vlammen schouwspel wordt meestal gevoed door een rvs-brander van 12 en 19,5 kW. Daarop zijn optische houtblokken gevestigd met lavastenen die de benodigde kalmerende en luxe sfeer met zich mee brengen. Bij sommige buitenhaarden kan je de propaan /butaan gasfles in de tafel plaatsen, bij anderen is dit weer niet mogelijk. Wil je de gasfles uit het zicht hebben dan kan je erover denken om een bijzettafel in de buurt te plaatsen waarin je de gasfles kan plaatsen. Op deze manier heb je alsnog een mooi en net geheel waardoor buitenhaarden de belangstelling krijgen die ze verdienen.

Afdekhoes

Meestal staan de buitenhaarden het hele jaar buiten, seizoen in en uit, de winter door en het is weer lente. Ze maken nogal wat verschillen in weer mee en om de buitenhaarden optimaal te houden raden we aan om ze af te dekken met een afdekhoes of deksels. Deze zijn niet altijd inbegrepen maar wel los verkrijgbaar en zorgen ervoor dat je langer van de sfeervolle tafels kan genieten op mooie zonovergoten avonden.

 

Vragen over buitenhaarden?

Is er iets niet duidelijk of heb je misschien hulp nodig bij het bestellen? Je kan ons altijd bellen en wij helpen je graag met het verschaffen van meer informatie of hulp bij het bestelproces van je toekomstige buitenhaard. Wij zijn te bereiken op 088-0404704, je kan ons natuurlijk ook mailen: info@hoppashops.nl. We zijn je graag van dienst bij het uitzoeken van de mooiste buitenhaarden.

Tabel  Lijst

Artikel 1 tot 20 van 57

Tabel  Lijst

Artikel 1 tot 20 van 57